Ο Πεπ ζήτησε χάρη από την Σαουθάμπτον: «Νικήστε την Λίβερπουλ με 4-0»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι απεύθυνε έκκληση προς τους «άγιους» να επικρατήσουν της Λίβερπουλ στην μεταξύ τους αναμέτρηση για να γίνει ευκολότερη η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι «πάγωσε» στο Λονδίνο αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με τον Τζάροντ Μπόουεν να πετυχαίνει όλα τα τέρματα των «σφυριών».

Ωστόσο, κατάφερε να επιστρέψει με το τέρμα του Γκρίλις και το αυτογκόλ του Τσούφαλ ενώ λίγο έλειψε να φύγει και με το τρίποντο όμως ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάχρεζ, με το 2-2

να παραμένει μέχρι το τέλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ικανοποιημένος με την «αντεπίθεση» των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δεν παρέλειψε να ζητήσει μία χάρη από την Σαουθάμπτον, που το βράδυ της Τρίτης αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ.

«Θέλουμε να τους νικήσουν με 4-0», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου για να γίνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας του μέχρι την «κούπα» του πρωταθλητή.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι επικρατήσει στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πεπ, Σαουθάμπτον, Νικήστε, Λίβερπουλ, 4#450,pep, saouthabton, nikiste, liverpoul, 4#450