Ο Ποταμίτης για τα τμήματα, οικονομικά και στόχους (Ηχητικό)

Για όλα τα θέματα που αφορούν το Σωματείο ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Χριστόφορος Ποταμίτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα τμήματα που αριθμεί το Σωματείο είπε: «Αριθμούμε 160-170 αθλητές στις μεγάλες ηλικίες. Ένας τεράστιος οργανισμός και δεν είναι τυχαίο που λέμε πως είναι το μεγαλύτερο αθλητικό Σωματείο στην Κύπρο και όχι μόνο».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Είναι πολύ δύσκολα στο οικονομικό

κομμάτι. Είναι σημαντικός παράγοντας, προσπαθούμε, έχουμε αρκετό κόσμο ο οποίος βοηθά, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρώτα απ’ όλα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να νιώθει περήφανος αλλά και να συνεισφέρει οικονομικά. Θα είναι μεγάλο όφελος εάν γραφτεί μέλος του ΑΠΟΕΛ. Θα είναι μεγάλη βοήθεια. Θα πρέπει όλοι να γραφτούν μέλη. Είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Αριθμούμε κοντά στα 400 μέλη σε όλες τις κατηγορίες».

Για τα μέλη απάντησε: «Είναι τίτλος τιμής αν είσαι μέλος του ΑΠΟΕΛ. Δεν χρειάζεται να σε σπρώξει κάποιος για γίνει μέλος αλλά να γράφεται από μόνος του. Ένα Σωματείο χωρίς μέλη δεν υπάρχει, ένα Σωματείο για να υπάρχει πρέπει να έχει μέλη. Γι’ αυτό και ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας πρέπει να έρθει κοντά και να γίνει μέλος».

Για τα διαρκείας δήλωσε: «Σύντομα θα κυκλοφορήσει το εισιτήριο διαρκείας για όλα τα τμήματα, είναι 50 ευρώ, αρκετά χαμηλή τιμή και θα μπορούν να το προμηθευτούν από το Orange Shop. Θα εκδώσουμε 500 εισιτήρια διαρκείας και στόχος είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο να εξαντληθούν».

Για το έλλειμμα του Σωματείο δήλωσε: «Το ανακοινώσαμε πέρσι, με την εικόνα που είχαμε βρει, υπήρχε σοβαρό οικονομικό έλλειμα που έπρεπε να καλυφθεί. Το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν τα έχουμε καλύψει όλα από τα έξοδα του 2015-16, ενώ καλύψαμε όλο τον προϋπολογισμό για το 2016-17. Έχουμε εμπορικές συνεργασίες, θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο ώστε φέτος τα τμήματα μας είναι πιο ανταγωνιστικά».

Μίλησε παράλληλα για τους φετινούς στόχους: «Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι οι ομάδες μας είναι πρωταγωνιστικές σε όλα τα αθλήματα. Ακόμα και στην πετόσφαιρα η οποία έφτασε σε κάποια περίοδο να κλείσει και φέτος θέλουμε να επιστρέψει από την αφάνεια μετά την καλή περσινή χρονιά».

Για τις συναντήσεις που είχε για το χάντμπολ είπε: «Υπάρχουν σκέψεις για κάποια μικρά αθλήματα τα οποία μπορούμε να εντάξουμε στην ομπρέλα του ΑΠΟΕΛ. Ένα από αυτά είναι η Πυγμαχία, τα νταρτς. Έχουμε προσεγγιστεί από μια ομάδα του χαντμπολ και μελετούμε την πρόταση. Θα γίνει εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ειδικά οι οικονομικές. Είναι μεγάλο άθλημα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο απ’ αυτού».

Τέλος ερωτηθείς για το ότι πάει σε όλους τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ απάντησε: «Προσπαθώ να είμαι παντού. Αυτό εις βάρος της οικογένειας μου, της δουλειάς μου και όχι μόνο επειδή είμαι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αλλά σαν ΑΠΟΕΛίστας ο οποίος θεωρώ πως πρέπει να είμαι εκεί, δίπλα στην ομάδα. Όχι μόνο εγώ αλλά και κάποια άλλα άτομα τα οποία είναι πάντα κοντά».

Keywords
Τυχαία Θέματα