Ο Ράις τον έφερε πιο κοντά στα playoffs

Όπως στο ματς με την Μπάγερν, έτσι και απέναντι στη Ζάλγκιρις, μόλις ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε άμυνα με πρωταγωνιστές τους Ράις στην επίθεση και Τζόνσον στην άμυνα κατάφερε να πάρει το momentum του ματς και να φτάσει στη νίκη με 96-94 με την οποία «εδραιώθηκε» στην εξάδα!

Αυτό που μετράει είναι οι νίκες στην regular season. Όπως και αν... έρχονται! Μπορεί

στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Ζάλγκιρις ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να παρουσίασε τα ίδια αμυντικά προβλήματα όπως στην αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις, μπορεί στο τέλος να πήγε να βγάλει τα... μάτια του, αλλά κατάφερε και έφτασε στο 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague! Πλέον με το 12-8 ρεκόρ μπορεί να νιώθει πιο... άνετα όσον αφορά τη παρουσία στα playoffs ενώ στα επόμενα ματς θα μπορεί να οριοθετήσει καλύτερα τους στόχους του.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έπαιξε την άμυνα που δεν είχε παίξει σε ολόκληρο πρώτο ημίχρονο στο διάστημα 27'-35' όπου με ένα επιμέρους 16-6 μετέτρεψε το 66-66 σε 82-72. Η διαφορά έφτασε και τους 11 πόντους (89-78 στο 38') η οποία ήταν και η μεγαλύτερη τιμή της στο ματς για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας. Ο Ταϊρίς Ράις ήταν εκείνος που «ξελάσπωσε» τους «πράσινους» τη στιγμή που η Ζάλγκιρις έδειχνε να ελέγχει το ματς, ο Ουέσλι Τζόνσον αποδείχθηκε καθοριστικός για τις άμυνες με τις οποίες η ελληνική ομάδα γύρισε το ματς, ενώ ο Ντεσόν Τόμας με δύο σερί τρίποντα στο τέλος έφερε τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο κοντά στα playoffs.

Keywords
Τυχαία Θέματα