Ο Ρανιέρι αποθέωσε την Παρί

Ύμνους για την Παρι Σεν Ζερμέν αφιέρωσε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η πρόκρισή της ήταν απόλυτα δίκαιη απέναντι στην Τσέλσι.

"Ήταν ένα εκπληκτικό ματς. Πιστεύω ότι η Παρί άξιζε να προκριθεί, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων.Η Παρί έπαιξε ένα σπουδαίο ματς από τακτική άποψη καθώς το μεγαλύτερο διάστημα ήταν πολύ ήρεμη στο παιχνίδι τους. Έπαιξαν επίσης με δύναμη και προσωπικότητα", τόνισε στην "L'Equipe" ο

πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της Εθνικής Ελλάδας, και συνέχισε: "Η Τσέλσι έπαιξε όπως ξέρει να παίζει η Τσέλσι αλλά η Παρί ήταν ανώτερη πνευματικά, τακτικά και όσον αφορά στη φυσική κατάσταση. Η Παρί έπαιξε σαν πραγματική ομάδα και με σπουδαία ποιότητα και δεν σταμάτησε να κυνηγάει την πρόκριση".Ερωτηθείς να κατονομάσει τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν που του έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση, ο Ιταλός τεχνικός είπε: "Φυσικά τους δύο σκόρερ. Αλλά και οι τέσσερις μέσοι - Μότα, Βεράτι, Ματουϊντί και Παστόρε, ειδικά ο Παστόρε, ήταν φαινόμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα