Ο Σαμαράς στο λαϊκό προσκύνημα του Τέως: «Eλλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς» (VID)

Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε λίγο πριν από τις 10 π.μ. ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για να πει το «τελευταίο αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

O πρώην πρωθυπουργός συνοδευόταν από την σύζυγό του, Γεωργία.

 

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό βρίσκονταν οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Κηδεία βασιλιά Κωνσταντίνου: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα (LIVE εικόνα)

Στη θέα του Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα, κάποιοι ξεκίνησαν να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και να φωνάζουν συνθήματα «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».

Υπενθυμίζεται ότι με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός είχε δείξει σαφώς τη διαφωνία του με την επιλογή να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ως ιδιώτης. «Οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι ο τέως βασιλιάς υπήρξε ανώτατος άρχοντας της χώρας, αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και Ολυμπιονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση των συγκεντρωμένων στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφτασε στη Μητρόπολη με τη σύζυγο του. «Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς» το σύνθημα που ακούστηκε από τον κόσμο ο οποίος νωρίτερα φώναζε «Ψωμί-ελιά και Κώτσο βασιλιά»https://t.co/8A4H8DV2dT pic.twitter.com/MNqxCXYxlU

NEWS 24/7 (@News247gr) January 16, 2023

Με τον τρόπο αυτό άφησε να εννοηθεί ότι θα έπρεπε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους και δημόσια δαπάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα