«Ο Σοφοκλέους σκέφτηκε αμέσως το πρότζεκτ Ντούσαν, όταν...»

Η υπό κατασκευή Limassol Arena, το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, η αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο, η διαιτησία και η έκκληση για οικονομική στήριξη της ΑΕΛ βρέθηκαν στο επίκεντρο ραδιοφωνικών δηλώσεων του Θεόδωρου Αντωνίου.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του λεμεσιανού συλλόγου μίλησε στον Super Sport Fm

για...

...τη Limassol Arena: «Το πιο σημαντικό έργο που έχει γίνει στο ποδόσφαιρο. Πλέον το γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά, έχει σχηματιστεί, έχουν προχωρήσει πολύ οι κερκίδες και όπως πληροφορηθήκαμε θα ξεκινήσει και το πέταλο των φιλοξενουμένων. Γίνονται συναντήσεις ανάμεσα στις τρεις ομάδες για τα θέματα του γηπέδου. Για όλους τους φίλους της ομάδας μας είναι μεγάλο όνειρο αυτό, γιατί δυστυχώς το Τσίρειο δεν είναι γήπεδο κατάλληλο, για να απολαύσουν οι οπαδοί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό θα είναι μία νέα εποχή για εμάς. Η λογική λέει ότι η γηπεδούχος ομάδα θα έχει τις τρεις κερκίδες».

...το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Εμείς ξεχνάμε τι έχει συμβεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Δευτέρας. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι το επόμενο ματς. Το έχω ξαναπεί ότι παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που κάνει τη δική της προσπάθεια αλλά και εμείς τη δική μας επίσης. Μας απομένουν τρεις σημαντικές προπονήσεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, σαν σήμερα, το 2019 είχε ανακοινωθεί ως προπονητής της ΑΕΛ. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ακούσει πάρα πολλά για το πόσο συχνά άλλαζαν οι προπονητές, αλλά νομίζω τώρα έχουν καταρριφθεί πάρα πολλά. Ο Σοφοκλέους, όταν έφευγε ο Μπαλταζάρ, σκέφτηκε αμέσως το πρότζεκτ Ντούσαν Κέρκεζ και ο ίδιος πλέον μπορεί να νιώθει δικαιωμένος. Ο Ντούσαν και οι συνεργάτες του δουλεύουν με τον καλύτερο τρόπο με στήριξη από τη διοίκηση και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Είναι αυτή η διοικητική σταθερότητα που έλειπε από την ομάδα μας στο παρελθόν. Πλέον μαζί με αυτό, έχουμε και σταθερότητα στον προπονητή. Νομίζω υπάρχει μία πολύ καλή χημεία ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και κόσμο και γι’ αυτό έχουμε ένα εξαιρετικό πρόσωπο την φετινή σεζόν».

...το ματς του Κυπέλλου και για το πέναλτι που κέρδισε η Νέα Σαλαμίνα: «Δεν φοβόμαστε να προσπαθήσουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, το είχαμε πει ότι μέσα από την ιστορία μας αυτός είναι ο στόχος της να διεκδικεί τίτλους. Φυσικά δεν παίζουμε μόνοι μας. Θα το πάμε μέχρι τέλους, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και στο κύπελλο. Όσον αφορά το ματς, πάντα προσπαθούμε να προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα, στο πρώτο ημίχρονο δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους παίκτες που έπαιζαν. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε το καλό μας πρόσωπο. Δεν παίζαμε μόνοι μας φυσικά, ξέραμε τι είχε προηγηθεί στη Νέα Σαλαμίνα. Τέλος καλό όλα καλά, πήραμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ξέραμε ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Για το θέμα της διαιτησίας για τη φάση του πέναλτι, να πω ότι είναι κρίσιμη περίοδος αυτή που διανύουμε. Θα μπορούσαμε να δώσουμε συνέχεια, θα προσπαθήσουμε όμως να κρατήσουμε την στάση που είχαμε από την αρχή. Όλοι ξέρουν ότι όλες οι ομάδες έχουν κάνει τεράστιες επενδύσεις και γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πρέπει όλοι να είναι όπως πρέπει, για να ολοκληρωθεί η χρονιά με σωστό τρόπο. Αναφέρομαι και στους ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες. Ειδικά οι διαιτητές δεν πρέπει να επηρεάζονται από την πίεση και να χρησιμοποιούν το VAR με τον σωστό τρόπο για να υπάρχει δικαιοσύνη. Εύχομαι να μην υπάρξουν τόσα λάθη στην συνέχεια. Να μην υπάρχουν καθόλου λάθη είναι αδύνατον. Εμείς αντιλαμβανόμαστε πότε ένας διαιτητής δεν είναι σε καλή μέρα και πότε είναι ήρεμος. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έδωσε γραπτή πρόταση για επαγγελματική διαιτησία, αλλά ποτέ δεν προχώρησε».

...την ανακοίνωση για οικονομική στήριξη: «Αυτό το εγχείρημα τελειώνει στις 10 του μήνα. Είναι δύσκολη χρονιά, ο πρόεδρος έχει κάνει τον προϋπολογισμό παρά τα απρόβλεπτα που υπάρχουν, αυτός θα βγει μπροστά και θα τραβήξει το κουπί, όμως οφείλουν όσοι μπορούν να είναι δίπλα του. Θέλει να νιώσει ότι δεν είναι μόνος του σε αυτόν τον αγώνα, υπάρχει ανταπόκριση και περιμένουμε να έρθουν ακόμη περισσότεροι και το πιο σημαντικό είναι να νιώσει ο πρόεδρος ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνει. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και λόγω της πανδημίας και θα είχαμε και μεγαλύτερα αποτελέσματα και στο μάρκετινγκ. Είναι ικανοποιημένος και ο κόσμος σε αυτό το κομμάτι και δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο σε αυτό και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Η ανταπόκριση είναι πολύ καλύτερη συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια και οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο πρόεδρος στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα