Οι χειρότερες mascot των γηπέδων (φωτο)

Με αφορμή τη νέα mascot της Partick Thistle, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη του πλανήτη προέκυψαν διάφορες mascot που θα μπορούσαν άνετα να θεωρηθούν ανταγωνιστικές…
5. Hip Hop the Rabbit


Η mascot των 76ers αποσύρθηκε πριν 4 χρόνια αλλά πολύ πιθανόν να στοιχειώνει ακόμη και σήμερα τα όνειρα κάποιων μικρών παιδιών αφού ήταν περισσότερο απειλητική παρά χαριτωμένη.
4. H’Angus the Monkey


H mascot της Harterpool δεν είναι

τόσο άσχημη αλλά συμπεριλαμβάνεται στη λίστα εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει προβεί σε τόσες άσεμνες ενέργειες (όπως σεξουαλικά υπονοούμενα προς stewart) που της αξίζει μία θέση.
3. Sammy the Shrimp


Η Southern Fc αποφάσισε ότι μια γαρίδα θα πρέπει να είναι η mascot της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το ροζ μυτερό πράγμα το οποίο σαφέστατα και δεν θυμίζει γαρίδα ή οποιονδήποτε άλλο ζωντανό οργανισμό.
2. Cyril the Swan


Η Swansea έχει σαν σύμβολο τον κύκνο και επέλεξε έναν κύκνο για mascot. Ως εδώ τίποτα το μεμπτό. Πόσο βολικό είναι, όμως, γι’ αυτόν που φοράει τη στολή και τι είδους αυχενικό σύνδρομο έχει αναπτύξει;

1. Hammerhead


Η προφανής επιλογή για την West Ham θα ήταν να δημιουργήσει μία mascot σε σχήμα σφυριού. Μάλλον όμως θα υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες γι’ αυτό επέλεξαν ένα ρομπότ που θυμίζει Transformers και έχει το έμβλημα της ομάδας. Καλή σκέψη… κακή εκτέλεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα