Οι ΕΔΗ χαιρετίζουν Φιλελεύθερους Η.Β για στάση τους με ΑΟΖ

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες χαιρετίζουν την στάση των Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Ηνωμένου Βασιλείου οι οποίοι καταδικάζουν την τουρκική επιθετικότητα στην ΑΟΖ .

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες ως πλήρη μέλη της ομάδας των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών (ΑLDE) και έχοντας στενή συνεργασία με τους Φιλελεύθερους του Ηνωμένου Βασιλείου εκτιμούν πως αυτή η στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία είναι πολύ σημαντική .

Παρακάτω η αυτούσια ανακοίνωση από τον Φιλελεύθερο Βουλευτή TOM BRAKE

Σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε μέσω της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Μπρέικ ανέφερε πως "παράνομες ενέργειες που γίνονται από την Τουρκία στη Δημοκρατία της Κύπρου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ανησυχία και να καταδικαστούν. Ενέργειες οι οποίες αναζωπυρώνουν την ένταση στην περιοχή είναι κατακριτέες. Είναι σημαντικό η διεθνής κοινότητα να υποστηρίξει την ανεξαρτησία της Κύπρου και να διασφαλίσει πως το διεθνές δίκαιο εφαρμόζεται. Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να πραγματοποιήσει σοβαρά διαβήματα προς την Τουρκική Κυβέρνηση ως προς αυτές τις επιθετικές πράξεις ".

Keywords
Τυχαία Θέματα