Οι Κύπριοι στη Βρετανία που υποστηρίζουν τους μαχητές της πρώτης γραμμής(pics)

Ενώ η λειτουργία των επιχειρήσεων εν μέσω της κρίσης που δημιουργεί η επιδημία είναι δύσκολη και ενώ θα είχε λιγότερο κόστος να έκλειναν την επιχείρηση τους, Κύπριοι στη Βρετανία παραμένουν ανοιχτοί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας και συγκεκριμένα στην υπηρεσία ασθενοφόρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Παροικιακή, οι Κύπριοι αποφάσισαν όπως κρατήσουν το συνεργείο τους ανοιχτό, ενώ παρέμειναν στην επιχείρηση μόνο οι υπάλληλοι που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάριου

Παχίρη, οι υπάλληλοι που βρίσκονται στις επάλξεις «αποτελούν παράδειγμα, είναι γενναίοι και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος γι αυτούς».

Ανάμεσα στα καθήκοντα τους ήταν και η μετατροπή και απομόνωση της καμπίνας του οδηγού των ασθενοφόρων από τον χώρο που μεταφέρει τους ασθενείς. Ήδη έχουν μετατρέψει 11 ασθενοφόρα και θα συνεχίσουν τη δουλειά τους τις επόμενες ημέρες.

Το συνεργείο Universal Motors είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που άνοιξε το 1992 από τον Ανδρέα Παχίρη και τους γιους του Μάριο και Θέο.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ασθενής με κορωνοϊό πήρε τους δρόμους για να αγοράσει χλωροκίνη

Χιλιάδες έλεγχοι για μετακινήσεις-Καταγγέλθηκαν και υποστατικά(ΒΙΝΤΕΟ)

Υπ. Υγείας: Ενισχύθηκαν με 71 ιδιώτες γιατρούς τα δημόσια νοσοκομεία

Αρνητικά σε κορωνοϊό και τα τρία παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο

Keywords
Τυχαία Θέματα