Οι reality stars που άφησαν εποχή (Φώτος)

Πολλά τα ριάλιτι, ακόμη πιο πολλοί οι παίκτες, λίγοι αυτοί που κατάφεραν να κάνουν καριέρα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους παίχτες που κατάφεραν να μείνουν στη μνήμη μας για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άσπα Τσίνα

Άσπα Τσίνα και Ελεάνα Παπαϊωάννου στο ξεκίνημα τους μέσα από το Fame Story, είχαν έρθει σε μεγάλη κόντρα, αλλά... ο χρόνος όλα τα γιατρεύει.

Δυο γυναίκες με ωραίες φωνές και αρκετά δυναμικές στο ίδιο σπίτι και μάλιστα

σε μικρή ηλικία. Το σπίτι αυτό ήταν το Fame Story, η μουσική ακαδημία που μας συστήθηκε το 2002 και οι δυο τραγουδίστριες συμμετείχαν στην πρώτη της σεζόν. Οι δύο τους τραγούδησαν μαζί τον περασμένο Δεκέμβρη.

Μάρω Λύτρα - Κώστας Καραφώτης

Στα 25 του χρόνια τον ήξερε όλη η Ελλάδα και βγήκε αμέσως προς τα έξω η σχέση του με τη Μάρω Λύτρα. Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος ως γνωστόν έχει μια πολύ καλή καριέρα στη σύγχρονη λαϊκή μουσική.

Η Μάρω Λύτρα επέστρεψε στον Καναδά. Εκεί προσπάθησε να κάνει παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και δούλευε ως νοσοκόμα σε κλινική.

Ορθούλα Παπαδάκου

Η Ορθούλα Παπαδάκου έγινε γνωστή χάρη στο αθλητικό της ανάστημα, ενώ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ρέα Αντωνιάδου

Το κλάμα της Ρέας με το τραγούδι «Τι σου 'κανα και πίνεις;» θα μείνει αξέχαστο. Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Παραδοσιακές συνταγές της Ρέας», κάνοντας επιτυχία.

Φραντζέσκα Μελά

Η Φραντζέσκα Μελά κάνει την είσοδό της στο «Big Brother» και o αντρικός πληθυσμός ενθουσιάζεται με την 23χρονη Κύπρια.

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Τελευταίος και καλύτερος ο Πρόδρομος. Ο φίλος του Τσάκα αλλά και κουμπάρος, είναι ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στη Σκόπελο και μάλιστα σερβίρει και παίρνει παραγγελίες μαζί με τη γυναίκα του. Όσο για τον νικητή, τον Γιώργο Τσάκα, έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα