Ομόνοια: Χωρίς ρίσκο και σε βάθος χρόνου

Μπορεί ο χρόνος να τρέχει και να πιέζει τον προγραμματισμό της Ομόνοιας, αλλά η διοίκηση της Ομόνοιας περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Νίκο Νταμπίζα. Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής του «πράσινων» έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση ότι θα «χτίσει» την ομάδα σε βάθος χρόνου και όχι μέσα σε λίγες μέρες, απλώς και μόνο επειδή αρχίζει μεθαύριο Δευτέρα η προετοιμασία και στις 30 Ιουνίου θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Άλλωστε, θα ήταν ριψοκίνδυνο να κλείσει στο πι και φι το ρόστερ, από τη στιγμή που έχουν αποχωρήσει αρκετοί

παίκτες και θα χρειαστεί να γίνουν προσθήκες σε όλες τις γραμμές, με τον αριθμό των μετεγγραφών να υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει σε διψήφιο αριθμό.

Οι πρώτες προσθήκες

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να αποφύγει τα μεγάλα ρίσκα, γνωρίζοντας ότι στην πορεία του καλοκαιριού, όχι μόνο θα προκύψουν πιο αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά θα διαφανεί και μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πού ενδεχομένως η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση. Ο Ελλαδίτης βλέπει όλη τη χρονιά και πώς η Ομόνοια θα είναι ισχυρή και ανταγωνιστική μέχρι τον ερχόμενο Μάη και δεν περιορίζεται στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λίγκ.

Βεβαίως, το πιο πιθανό είναι ότι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Αυστρία την ερχόμενη Πέμπτη (9 Ιουνίου), θα γίνουν προσθήκες παικτών σε κάποιες θέσεις όπου χρειάζεται άμεση ενίσχυση η ομάδα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Νταμπίζας έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και οι πρώτες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Προφανώς θα αφορούν την ενίσχυση της άμυνας, με την απόκτηση δύο στόπερ να θεωρείται επιτακτική ανάγκη όπως και την απόκτηση ακραίου μπακ. Άμεση ανάγκη υπάρχει και στον άξονα, για επιθετικό χαφ, λόγω της τιμωρίας που κουβαλά στην Ευρώπη ο Ασίς, και αφού η βασική τριάδα Μαργκάσα, Φλορέσκου και Οικονομίδη, χρειάζεται ένα πιο δημιουργικό και εκτελεστικό στήριγμα. Επιπλέον θα αποκτηθεί και αμυντικό χαφ. Θα ενισχυθεί και η επίθεση, με την απόκτηση σέντερ φορ να είναι το μεγάλο στοίχημα Νταμπίζα, ενώ θα γίνει κίνηση και για ακραίο επιθετικό. Αυτές είναι οι μίνιμουμ προσθήκες τις οποίες προσανατολίζεται να κάνει, κάποιες άμεσα και κάποιες πιο μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα