Ομόνοια: Φιλική με Γκουλόν (2-1) την Νέα Σαλαμίνα (φωτος)

Με πρωταγωνιστή τον Ερόνλτ Γκουλόν η Ομόνοια επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με 2-1, σε αγώνα ο οποίος διεξήχθη στο Αμμόχωστος. Αυτά ήταν και τα δυο πρώτα ανεπίσημα γκολ του Γάλλου μέσου με την πράσινη φανέλα.

Ο προπονητής των πρασίνων Κώστας Καϊάφας έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητες του και αν θα μπορεί ο ίδιος ο Κύπριος τεχνικός να υπολογίζει

σε κάποιους απ’ αυτούς στη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Καϊάφας έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στον Μίκαελ Ποτέ ο οποίος δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό του και παράλληλα να παίρνει και λεπτά συμμετοχής στο πόδια του για να είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα.

Από την άλλη είδε για πρώτη φορά τον Γκουλόν να σκοράρει και σίγουρα μόνο ικανοποίηση μπορεί να δώσει το γεγονός αυτό στην τεχνική ηγεσία.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ασις, Ρουνιέ, Γιωργαλλίδης, Ρούμπιο και Φυλακτού.

Ομόνοια: Ν. Χαραλάμπους, Μουλαζίμης, Χρ. Χαραλάμπους (58'' Χρυσοστόμου), Μαργκάσα (46'' Λούβαρης), Δημητρίου (77'' Ξ. Θεοδούλου), Ρόντρι (75'' Π. Θεοδούλου) Σαμμούτης (46'' Σοφοκλέους), Γκουλόν (67'' Ηροδότου), Ρουσιάς (75'' Λοίζου), Ποτέ (71'' Χρίστου) και Βασιλείου (46'' Γκαρσία).

Keywords
Τυχαία Θέματα