Ομόνοια: Και τώρα όλα για όλα!

Στην Ομόνοια μετά τον αποκλεισμό απο το κύπελλο επικεντρώνουν αποκλειστικά, την προσοχή στο ντέρμπι του ερχομένου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Π.

Ένας αγώνας πέρα για πέρα σημαντικός. Με νίκη η Ομόνοια, θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση και με κάποιες προυποθέσεις πιθανό να κοιτάξει ακόμη και πιο ψηλά, αν την ευνοήσουν τα άλλα αποτελέσματα. Οι ''πράσινοι'' θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να στείλουν το μήνυμα ότι θα δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος , με μοναδικό στόχο

η Ομόνοια να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η έξοδος στην ευρώπη.

Με όπλο τον κόσμο της , η Ομόνοια θα προσπαθήσει λοιπόν να περάσει ανώδυνα το δύσκολο εμπόδιο της ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάνουν πισωγύρισμα στην μεγάλη τους προσπάθεια. Αναφερθήκαμε στον κόσμο. Η θερμή συμπαράσταση του προς τους ποδοσφαιριστές έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αυτό αποδείχθηκε στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Παρά τον αποκλεισμό , αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και τους έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα είναι δίπλα τους, στην τεράστια τους προσπάθεια. Όλοι οι Ομονοιάτες ξέρουν τι σημαίνει για την Ομόνοια , η έξοδος στην ευρώπη.

Έτσι η προσοχή όλων είναι στον ερχόμενο τελικό με την ΑΕΚ. Θέλουν να τον κερδίσουν μέχρι τον επόμενο...

Keywords
Τυχαία Θέματα