Ομόνοια: Μετά τον Ερμή μένει ΓΣΠ

Είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ομόνοιας τη δεδομένη στιγμή , αφού μετά την εκτός έδρας αναμέτρησης της με την ομάδα του Ερμή, θα μείνει στην έδρα της μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική όταν και θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο την ομάδα του Απόλλωνα.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο Κώστας Καϊάφας και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να κλειδώσουν την 3η θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη αλλά και να πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το επιχείρημα

τους δεν θα είναι εύκολο αφού μετά τους φτεροπόδαρους θα τα πουν στο κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ, και ακολούθως με Απόλλωνα , ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση πριν αντιμετωπίσει και πάλι τον Ερμή.

Παιχνίδια στα οποία οι πράσινοι θα πρέπει να πάρουν μόνο βαθμολογικό κέρδος για να πετύχουν τους στόχους τους. Το ΓΣΠ και ειδικά φέτος δεν αποτελεί φρούριο όπως τα προηγούμενα χρόνια αφού οι πράσινοι μετρούν επτά νίκες και τρεις ήττες, τη χειρότερη επίδοση νικών αλλά και στις ήττες από τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Το στοίχημα για τους ίδιους είναι να μην χάσουν άλλους βαθμούς τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια και να κυνηγήσουν τα εκτός για να βρεθούν και πιο κοντά στον στόχο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα