Ομόνοια: Να κτίσει στην εμφάνιση της

Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Δόξα εμφανίστηκε η Ομόνοια κόντρα στην Ανόρθωση. Παίκτες κλειδιά όπως οι Μαντιπανγκά στην επίθεση αλλά και Ρομαρίκ στην άμυνα είχαν αρκετά καλή παρουσία και βοήθησαν τόσο στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό.

Γενικά οι πράσινοι στον αγώνα με την Κυρία είχαν αρκετά καλή παρουσία, ωστόσο όλες οι επιθετικές τους προσπάθειες σταματούσαν στον ανίκητο Κόπριβετς.

Το σημαντικό για τον Κώστα Καϊάφα και τους συνεργάτες του αλλά και για τον κόσμο της ομάδας είναι πως η Ομόνοια είχε την αντίδραση

που ήθελαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα….αλλά και πάλι δεν πήραν την ουσία όπου είναι και το πιο σημαντικό.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Κύπριου τεχνικού έχασε βαθμούς με αποτέλεσμα με το πέρας της 4ης αγωνιστικής να μένει στους πέντε βαθμούς πέντε λιγότερους από την κορυφή. Η προσπάθεια των πρασίνων τώρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και καλούνται από το αμέσως επόμενο παιχνίδι να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς.

Κόντρα στην Αγία Νάπα το τριφύλλι είναι το φαβορί ωστόσο θα πρέπει να το δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τη νίκη αφού μετά ακολουθεί και το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα