Ομόνοια: Το δίκαιο του Καϊάφα για Γκουλόν

Ο Κώστας Καϊάφας γνώριζε εξ αρχής ότι ο Έρολντ Γκουλόν θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και με τον ερχομό του στην Ομόνοια πήρε πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο ουσιαστικά θα τον βοηθούσε να έρθει στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Τελευταίο παιχνίδι για τον Γάλλο στην Πολωνία ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και για περίπου ένα μήνα δεν πήρε λεπτά συμμετοχής, χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την παρουσία του στην Ομόνοια. Με την πάροδο δυο εβδομάδων ήρθαν τα παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα και όλοι

περίμεναν να πάρει λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να ανεβάσει ρυθμούς. Ωστόσο ο Κώστας Καϊάφας έδωσε κάποια παράταση καθώς ο Γκουλόν ακολουθούσε το πρόγραμμα που του είχε δοθεί και δεν ήθελε του δώσει χρόνο συμμετοχής. Ενώ η Ομόνοια καθάρισε τον πρώτο αγώνα με 4-0, όλοι περίμεναν ότι ήρθε η ώρα του Γάλλου, ωστόσο ο Κύπριος τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής.

Χθες ο Έρολντ Γκουλόν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ομόνοιας με τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω του. Ο Γάλλος παρά το μεγάλο του μπόι έδειξε μεγάλες ικανότητες στο κράτημα της μπάλας, δείχνοντας παράλληλα και τεχνική με κάποιες ντρίμπλες. Δεν βλέπουμε συχνά στη θέση αυτή ποδοσφαιριστή που έχει ύψος 1.95, ωστόσο έδειξε ότι διαθέτει τις ικανότητες και την ποιότητα που χρειάζεται η Ομόνοια σε αυτή τη θέση.Παρά τα πολλά θετικά που έδειξε χθες, βεβαίως υπάρχουν και τα αρνητικά. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% της ετοιμότητας του. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο Γάλλος ζήτησε αλλαγή από τον Κώστας Καϊάφα καθώς δεν μπορούσε να ολοκληρώσει ενηντάλεπτο. Ως εκ τούτου η παράταση της συμμετοχής του Γκουλόν δικαιώνει τον Κώστα Καϊάφα που ίσως να μην τον χρησιμοποιούσε εάν Ρόντρι ή Φυλακτού ήταν σε θέση να αγωνιστούν.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια αφού είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ, αλλά ξέρει μπάλα και έχει χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι «πράσινοι». Βεβαίως με την πάροδο του χρόνου και αφού παίρνει χρόνο θα βελτιώσει την φυσική του κατάσταση που όπως φάνηκε είναι το μειονέκτημα του την δεδομένη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα