Ομόνοια: Το νερό μπήκε στ' αυλάκι…

Η κίνηση του Δημήτρη Χριστοφή, να κλείσει τ' αφτιά στις σειρήνες των υπόλοιπων μνηστήρων και να αρνηθεί τα πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια που πρόσφεραν άλλες ομάδες (σίγουρα μία από αυτές), ήρθε να επιβεβαιώσει γι' ακόμη μια φορά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μετεγγραφή του στο τριφύλλι είναι κλειστή. Ωστόσο, φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά ο δρόμος της επιστροφής

και αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα περιμένουν οι διοικούντες την Ομόνοια, τα επόμενα 24ωρα πολύ πιθανόν να έχουμε ευτυχή κατάληξη στο σίριαλ.
Η πρωτοβουλία της ομάδας των επιχειρηματιών (σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση) να στραφεί προς τον κόσμο, με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, σε συνάρτηση με την πρόθεσή τους να προσφέρουν και οι ίδιοι κάποιο σημαντικό ποσό, είναι ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της μετεγγραφής.
Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να είναι καθοριστικό, με τις ενδείξεις να είναι θετικές για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, με την Ομόνοια να κρατά στα χέρια της ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί, τη δόση των 150 χιλιάδων ευρώ που έχει να δίνει η ελβετική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα