Ομόνοια: Βελτιώνει και την αμυντική της επίδοση

Θετικό ποσοστό και στην άμυνα για τους πράσινους…Για 5ο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από την ήττα η Ομόνοια βάζοντας και το χθεσινό κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Από μια ομάδα που η Ομόνοια στον πρώτο γύρο γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Δασάκι και στον αγώνα του δευτέρου γύρου την κέρδισε με 2-1. Και στους δυο αγώνες δέχθηκε τέρμα.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πως τη δεδομένη στιγμή κτίζει πάνω στο αήττητο της και προχωρά. Τελευταία ήττα των πρασίνων ήταν κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1 μέσα στο

Τσίρειο , αρχές Δεκεμβρίου και από τότε αγνοεί την ήττα σε 5 αναμετρήσεις.

Ακολούθησαν οι αγώνες με Σαλαμίνα, Εθνικό, Δόξα και Ανόρθωση για το πρωτάθλημα και χθες με τον Εθνικό για το κύπελλο. Μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με την Ανόρθωση. Τελευταίο σερί για τους πράσινους ήταν αρχές Σεπτεμβρίου από τον αγώνα με τη Δόξα μέχρι αρχές Νοεμβρίου και την ήττα από την ΑΕΚ. Μεσολάβησαν οι αγώνες κόντρα σε Ανόρθωση , Αγία Νάπα, Απόλλωνα, Ερμή και Πάφο, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Παράλληλα οι πράσινοι δείχνουν να βελτιώνουν και την αμυντική τους επίδοση. Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στον αγώνα με τον Άρη, σε 7 παιχνίδια οι πράσινοι δέχθηκαν πέντε τέρματα (2 από ΕΝΠ, 2 από ΑΕΛ και 1 από Εθνικό) μ.ο 0.71, σε αντίθεση με τον Κώστα Καϊάφα ο οποίος μετρούσε ένα γκολ μ.ο κατά αγώνα (σε 10 παιχνίδια, δέχθηκε 10 γκολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα