ΟΠΑΠ Κύπρου – ΠΑΣΥΚΑΦ: Συνεργασία ανθρωπιάς!

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, συνεχίζοντας τη συνεργασία ανθρωπιάς που καθιέρωσε με τον ΠΑΣΥΚΑΦ από το 2000, στήριξε και τη φετινή εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του Συνδέσμου, για στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο.

Ως μεγάλος χορηγός όλων των σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, η ΟΠΑΠ Κύπρου

ήταν παρούσα και στην εκδήλωση «Μαζί στη ζωή», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΟΠΑΠ Κύπρου διοργάνωσε τη δραστηριότητα «Ζωγραφίστε και Δημιουργήστε με την ΟΠΑΠ Κύπρου». Η εν λόγω δραστηριότητα περιελάμβανε χειροτεχνίες και ζωγραφική για παιδιά, μέσω των οποίων πέρασαν μηνύματα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Υγείας και ο Επίτροπος Εθελοντισμού, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη που προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον ΠΑΣΥΚΑΦ για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί από το 1986, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Δημήτρη Αλετράρη.

«Από την αρχή αυτής της δεκαετίας, όταν είχαμε θεσμοθετήσει τη συνεργασία μας με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε διαρκώς κοντά τους. Αυτό κάνουμε, αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε, στηρίζοντας τις υπηρεσίες και τα προγράμματά του. Γιατί, ανεξάρτητα από τις όποιες μεταβολές ή αλλαγές έφεραν τα δύσκολα χρόνια που μεσολάβησαν στον τόπο μας, εμείς στεκόμαστε με συνέπεια κοντά σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, προτάσσοντας την σημαντικότερη αξία για τον άνθρωπο. Την υγεία του!».

Στην εκδήλωση «Μαζί στη ζωή» παρευρέθηκε και πλήθος κόσμου, που με τη συμμετοχή του στήριξε τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, «ζωγραφίζοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα