Ορόκλινη: Από την πλευρά του οδηγού οι πυροβολισμοί - Παραμόνευε ο δράστης

Συναγερμός στην Αστυνομία μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί της Κυριακή στην περιοχή της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο δράστης πυροβόλησε από την πλευρά του οδηγού και στόχος του όπως διαφαίνεται ήταν ο 42χρονος οδηγός του οχήματος. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος όσο και το εξάχρονο παιδάκι.

Η κατάσταση υγείας του ανήλικου παιδιού περιγράφεται ως εκτός κινδύνο, φέρει διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξιό πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο 42χρονος φέρει τραύμα στην κοιλιακή

χώρα και τραύματα στα πόδια και κρατήθηκε για παρατηρώ νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται επίσης ως εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης: Απόπειρα φόνου: Πυροβολισμοί κατά οχήματος - Στο Νοσοκομείο εξάχρονο παιδί

Η Αστυνομία φαίνεται πως έχει κάποια κατεύθυνση για τις έρευνες της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τη σκηνή της απόπειρας φόνου, ο Μενέλαος Αντωνίου, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, είπε ότι υπάρχουν ενώπιον των αρχών κάποιες πληροφορίες οι οποίες είναι στο αρχικό στάδιο και αξιολογούνται.

Παραμόνευε ο δράστης

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξετάσεις, φαίνεται ότι ο δράστης της απόπειρας φόνου, παραμόνευε για να «χτυπήσει», άρα γνώριζε και τις κινήσεις τους. Φαίνεται ότι εν συνεχεία, ο δράστης απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο και πιθανόν να τον ανέμενε συνεργός σε κοντινή απόσταση.

Μαρτυρία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών ότι αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ακούστηκε ήχος από μοτοσικλέτα είναι υπό διερεύνηση προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον συνδέεται, ενώ από την περιοχή άρχισαν να παραλαμβάνονται κλειστά κυκλώματα, προκειμένου να εξεταστούν και να διαφανεί εάν έχουν καταγράψει οτιδήποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα