Ομολόγησε εμπλοκή στην απόπειρα φόνου ο 31χρονος-Κατονόμασε δεύτερο άτομο

Την εμπλοκή του στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στην Ορόκλινη εναντίον 42χρονου, ομολόγησε ο 31χρονος ύποπτος ο οποίος παραδόθηκε χθες το βράδυ στην Αστυνομία.

Ο 31χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου φέρεται να κατονόμασε την εμπλοκή δεύτερου προσώπου στην απόπειρα φόνου.

Διαβάστε ακόμη: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 31χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη

Σημειώνεται ότι χθες η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στην οικία του 31χρονου και στο χώρο εργασίας του,

όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια που παραλήφθηκαν για να αποσταλούν για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο αντρών ηλικίας 42 και 40 ετών, και ενός παιδιού, ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη τον 6χρονο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

Οι δύο τραυματισθέντες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε ακόμη: Ορόκλινη: Το προφίλ του φερόμενου δράστη της απόπειρας δολοφονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα