Ως δαμαί η στήριξη του ΑΚΕΛ στους «Ως Δαμέ»;

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να απαντήσει το ΑΚΕΛ», είπε ο καημένος ο Σωτήρης Κέττηρος όταν τον έστειλαν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Σαν στυμμένη λεμονόκουπα πετάει τους «Ως Δαμέ» το ΑΚΕΛ. Το ένα στέλεχος μετά το άλλο προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον ακροαριστερό συνασπισμό, αφού ξεζούμισε ό,τι ήταν να ξεζουμίσει και τώρα άρχισε να μπαγιατεύει το πράμα. Ήδη, το ξήλωμα «του φράκτη του Νουρή» για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης

προκάλεσε τεράστια λαϊκή κατακραυγή και το ΑΚΕΛ το μυρίστηκε. 

Βέβαια, ήταν θέμα χρόνου να προσέξουν και άλλοι τα όσα πιστεύουν και προωθούν αυτές οι ακροαριστερές οργανώσεις υπό την υψηλή πολιτική κάλυψη του ΑΚΕΛ. Δεν είναι πρόσφατη η χρήση όρων όπως «κυβέρνηση στο νότου». Είναι γνωστή η διχοτομική ρητορική που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζονται. 

Μόνο το «SigmaLive» και η «Σημερινή» τόλμησαν να αποκαλύψουν τις πραγματικές απόψεις των οργανώσεων αυτών. Και όχι μόνο αυτό, αποκάλυψαν την βαθιά διασύνδεση του ΑΚΕΛ μαζί τους, με κοινές παρουσιάσεις, αλληλοδιαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα και παρουσία τους στις εκδηλώσεις τους. 

Το τι σάλος είχε δημιουργηθεί τότε δεν περιγράφεται. Μέχρι και θεωρίες συνωμοσίας επιστράτευσαν, χωρίς ωστόσο κανείς να διαψεύσει τα στοιχεία μας. 

Μάλιστα, ανώνυμος σχολιογράφος της «Χαραυγής» ανέλαβε τότε να πλύνει και να ξεπλύνει τους «Ως Δαμέ», όπως ξέπλυνε και ο ακελικός «Διάλογος» πιο πριν τους γλασέ «Αντίφα» επιστρατεύοντας μάλιστα fake news

Σήμερα, ένα μήνα μετά, ο ίδιος «Μ», χωρίς ίχνος ντροπής, έρχεται στην σημερινή έκδοση της «Χαραυγής» να κατσαδιάσει με μητρική στοργή τους «φίλους του Ως Δαμέ». Όμως, του ξεφεύγει και σε πρώτο πληθυντικού λέει «πρέπει να ΕΙΜΑΣΤΕ λίγο πιο προσεκτικοί στους όρους που χρησιμοποιούΜΕ».

Πεταμένες λεμονόκουπες του ΑΚΕΛ τώρα οι «Ως Δαμέ», θα συνεχίσουν να περιφέρονται σαν τις κόκκινες κατάρες κάθε μήνα στη Λευκωσία για «επαναστατική» γυμναστική εμπέδωσης της διχοτόμησης υπό τον μανδύα της «ταξικής πάλης». 

ΚΒΑΝΤΖΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα