Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και δίνεις εύκολα γκολ

Η Ανόρθωση μπορεί να μην πραγματοποίησε το καλύτερο της παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, ωστόσο μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν ήταν πιο αποτελεσματική και δεν έδινε εύκολα γκολ.

Και όταν συμβαίνουν αυτά τα δυο, τότε δύσκολα μπορείς να πάρεις τη νίκη. Η ομάδα του Στρέπελ ξεκίνησε μουδιασμένα για 2ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έτρεχε να κάνει την ανατροπή. Μπορεί να το πέτυχε και στη συνέχεια να έχασε ευκαιρίες να το τελειώσει, αλλά ισοφαρίστηκε και πάλι από δικό της λάθος. Πάντως έστω και

στο τέλος, η Ανόρθωση μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν ο Κατσαράβα ευστοχούσε σε μια από τις τρεις κλασικές ευκαιρίες που βρήκε από το 86’ μέχρι το 88’.

Μια πιο ουσιαστική και αποτελεσματική Ανόρθωση μπορεί να φτάσει ψηλά. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι και παρά τα γκολ που έδωσε μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν ήταν αποτελεσματική. Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κατσαράβα ήταν εξαιρετικός, ωστόσο η επιλογή να παίξει ο Ντούρις στα φτερά αποδυνάμωσε την… αποτελεσματικότητα της Κυρίας. Όπως και να το κάνουμε αυτό που μετρά είναι οι δυο χαμένοι βαθμοί και πλέον στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και το πώς θα βελτιώσουν τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα