Πάφος: 69 τροχαίες καταγγελίες από ποδηλατική αστυνόμευση τον Οκτώβριο

Σε 69 τροχαίες καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, κατά τον μήνα Οκτώβριο έγιναν 69 τροχαίες καταγγελίες.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης, είπε ο κ. Νικολάου, προσέφεραν σε 17 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα

λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια 9 εκδηλώσεων, διενήργησαν συνολικά 19 ανακοπές οχημάτων και ελέγχους σε οχήματα και πρόσωπα, παρείχαν σε 7 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου και διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη αδικημάτων κλοπών από οχήματα.

Επίσης διαμοίρασαν διαφωτιστικό υλικό για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, διενήργησαν ελέγχους παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες, ενώ δόθηκαν και συμβουλές σε τουρίστες όπου ζητήθηκε, σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα