Πάφος Fc: Αποφασίζουν για προπονητή

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στην Πάφο FC. Σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρία του δ.σ. του Συλλόγου για να εξετάσει τις περιπτώσεις που έχει ενώπιόν του και να λάβει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την τελική απόφαση για τον διάδοχο του Σοφόκλη Σοφοκλέους στον πάγκο της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της Πάφου είχε επαφές με αρκετούς προπονητές, κυρίως από την κυπριακή αγορά και έχει καταλήξει σε μια μικρή λίστα υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανάμεσα στα πολλά ονόματα που εξετάστηκαν από την παφιακή ομάδα ήταν, αρχικά του Δημήτρη Ιωάννου, του

μέχρι πρότινος τεχνικού της ΑΕΛ Χριστάκη Χριστοφόρου, του Απόστολου Μακρίδη, που έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ερμή, του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά και του Ελλαδίτη Γιάννη Χριστόπουλου.

Βασικό κριτήριο για την τελική απόφαση αποτελεί και το οικονομικό, δυσκολεύοντας κάποιες από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο άλλο όνομα από την ξένη αγορά. Στόχος της διοίκησης της Πάφου FC είναι να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε ο νέος προπονητής να πιάσει άμεσα δουλειά και να βρίσκεται στον πάγκο στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Απόλλωνα στο «Παφιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα