Πάφος:Έβαλαν φωτιά σε διαμέρισμα ενώ γυναίκα βρισκόταν μέσα

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 21 ετών προχώρησε η Αστυνομία σήμερα για την υπόθεση εμπρησμού, απειλής και παράνομης εισόδου σε κατοικία στην Πάφο στις 17 Μαρτίου του 2018, ενώ για την υπόθεση καταζητούνται ακόμη δύο ηλικίας 20 και 38 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα από τη Σλοβακία κατήγγειλε ότι στις 17:30 της 17ης Μαρτίου του 2018, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα που διατηρεί στην Πάφο δεν μπορούσε να ανοίξει την κύρια

είσοδο.

Επιπρόσθετα, όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές, πληροφορήθηκε από γνωστό της πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν κάτω από το διαμέρισμά της, ότι λίγα λεπτά νωρίτερα είδε να εξέρχονται από το διαμέρισμά της -και συγκεκριμένα από την μπαλκονόπορτα- ένα πρόσωπο το οποίο γνώριζε, από τον Μούτταλο, και ακόμη ένα δεύτερο άτομο.

Στη συνέχεια, η παραπονούμενη εισήλθε στο διαμέρισμά της χωρίς να διαπιστώσει οτιδήποτε, ωστόσο, μετά από πάροδο λίγης ώρας, εμφανίστηκε στην είσοδο του διαμερίσματός της ένα άλλο νεαρό πρόσωπο από τον Μούτταλο και της ζητούσε επίμονα να του ανοίξει.

Η παραπονούμενη του ζητούσε να φύγει, αλλά αυτός δεν έφευγε και την απειλούσε ότι αν δεν του ανοίξει θα της κάψει το διαμέρισμα.

Σε κάποια στιγμή, το πρόσωπο αυτό κατάφερε και άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται δίπλα από την κύρια είσοδο και έθεσε φωτιά σε κουρτίνα που βρισκόταν μπροστά από το παράθυρο και στη συνέχεια έφυγε μαζί με το πρόσωπο που συνόδευε.

Ακολούθως, με τη βοήθεια φιλικού της προσώπου κατάφερε και έσβησε τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή, την οποία φρούρησαν.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναμένεται να εξεταστεί από ιατρό, αφού αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, προκειμένου να δοθεί ιατρική γνωμάτευση κατά πόσο μπορεί να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία.

Εναντίον των άλλων δύο προσώπων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα