Παιδεία: Παράταση στην αβεβαιότητα-Τετάρτη οι αποφάσεις

Τις θέσεις τους προς την Κυβέρνηση αποφάσισαν να υποβάλουν οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, ενώ τα Διοικητικά Συμβούλια τους θα συνέλθουν την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, στις 5μ.μ. προκειμένου να αξιολογήσουν τις απαντήσεις που θα έχουν ενώπιον τους και για λήψη τελικών αποφάσεων, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔ.

Όπως όλα δείχνουν, δίδεται παράταση στην αγωνία για την εξέλιξη της κρίσης που ξέσπασε στην Παιδεία.

Μέσω της ανακοίνωσης της η ΠΟΕΔ, δηλώνει πως υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, ενότητα και συμπόρευση, στις τάξεις των Εκπαιδευτικών

Οργανώσεων.

«Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η πλήρης ταύτιση απόψεων και διασφαλίστηκε η ενότητα και η κοινή συμπόρευση, προκειμένου να επιτευχθούν τόσο οι βραχυπρόθεσμοι, όσο και οι μακροπρόθεσμοι σκοποί των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, σε σχέση με την εντεινόμενη κρίση στην Εκπαίδευση, αλλά και με την απαίτηση του εκπαιδευτικού κόσμου για ποιοτική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου προς όφελος, πρωτίστως, των παιδιών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην επίθεση για τα αιτήματα και την στάση των εκπαιδευτικών οργανώσεων, έχει περάσει από το βράδυ του Σαββάτου ο Γενικός Ελεγκτής με αιχμηρές αναρτήσεις στο twitter.

Στο μεταξύ, το δικό του μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης. "Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού οραματίζεται ένα σχολείο που θα έχει στο επίκεντρό του τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Υπουργός

Keywords
Τυχαία Θέματα