Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά της Prime

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η ασφαλιστική εταιρεία Prime διοργάνωσε παιδικό πάρτι, δημιουργώντας μια φανταστική γιορτινή ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

Το προσωπικό και οι μικροί φίλοι της Prime Insurance

ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα χαράς και διασκέδασαν με μουσική, χορό και ψυχαγωγικά παιχνίδια, για πάνω από τρεις ώρες. Φυσικά, από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, που βρέθηκαν εκεί για να μεταφέρουν τη χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλους τους παρευρισκόμενους, προσφέροντας δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά.

H Prime Insurance πιστεύει στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας με πολλές εκδηλώσεις για το προσωπικό, καθώς και στη διατήρηση και ενίσχυση των σχέσεων του προσωπικού με την εταιρεία. Τέτοιες γιορτινές εκδηλώσεις δημιουργούν αναμνήσεις και φέρνουν άτομα αλλά και διαφορετικά τμήματα, κοντά ώστε να ενισχύεται η ομαδικότητα και η πίστη στην εταιρεία.

Η Prime Insurance Co. Ltd είναι μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στη Κύπρο, με άρτια εκπαιδευμένο και επαγγελματικό δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων να εξυπηρετούν πελάτες στην Κύπρο και Ελλάδα. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ολοκληρωμένες δυνατότητες στο Κλάδο Ζωής και Γενικό Κλάδο, η Prime Insurance στέκεται δίπλα στους πελάτες της με ποιοτικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.primeinsurance.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα