Παναθηναϊκός: Ψάχνει για 8άρι και για αριστερό μπακ

Ο Γιοβάνοβιτς είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει το τσεκάρισμα προτεινόμενων μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού. Ποια είναι τα δεδομένα και τι ισχύει με ενδεχόμενες πωλήσεις. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ετοιμος για να τεθεί επί τάπητος η υλοποίηση της ενίσχυσής του είναι ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου (8άρι) και ενός αριστερού

μπακ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο πράσινο κάδρο. 

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε βάλει προσωρινό «φρένο» στις μεταγραφικές εστιάσεις του Παναθηναϊκού για τα χειμερινά ψώνια της ομάδας, αλλά από τη στιγμή που αυτό πέρασε μετράει αντίστροφα για να… φουλάρει τις μηχανές του.

Οι πράσινοι έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει την προεργασία τους με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον, με γνώμονα τις θέσεις (8άρι, αριστερό μπακ) που είχε καταδείξει ως προτεραιότητα ενίσχυσης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για τη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν άφηνε χρονικά περιθώρια για εκτενές τσεκάρισμα των προτεινόμενων στόχων, αλλά από τη στιγμή που αυτό πέρασε είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα