ΠΑΟΚάρα, η μεγάλη απόδραση!

Ο ΠΑΟΚ, με αρκετή δόση τύχης, πέρασε αλώβητος κι από το «Καραϊσκάκης», καθώς με την γκέλα του Γιαννιώτη και το απίθανο αυτογκόλ του Βούκοβιτς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού, που μετά το γκολ είχε 15 τελικές αλλά δίχτυα δεν βρήκε! Πάτησε ξανά κορυφή ο Δικέφαλος του Βορρά!

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής

νικώντας τον Ολυμπιακό με 1-0. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία καλών ευκαιριών για να πετύχουν ένα γκολ, οι Θεσσαλονικείς αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 49ο λεπτό και με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο εφετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το Live του αγώνα ΕΔΩ.

Ενα αυτογκόλ ήταν αρκετό τελικά. Σίγουρα για τον ΠΑΟΚ που χωρίς τελική μέχρι το... 96' στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε από το Φάληρο με το διπλό. Δεύτερη σερί νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά στα ντέρμπι, συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και πλέον έπιασε και κορυφή (μαζί με Ατρόμητο).

Ομως για να φύγει με το διπλό έπρεπε ο Πασχαλάκης να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση (τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις), ο Χασάν να σημαδεύει δοκάρι και τις διαφημιστικές ταμπέλες και οι παίκτες του Ολυμπιακού απλά να μην μπορούν να κάνουν γκολ μία από τις 15 τελικές που έφτιαξαν στο δεύτερο ημίχρονο (23 συνολικά).

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82' Γκιγιέρμε), Χριστοδουλόπουλος (69' Γκερέρο), Φορτούνης (82' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84' Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιός (72' Βέρνμπλουμ) Πέλκας (58' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα