Παραδέχτηκε φοροδιαφυγή ο Μασεράνο

Ο Χαβιέρ Μασεράνο παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο της Βαρκελόνης για να δικαστεί για την υπόθεση φοροδιαφυγής. Οπως ανακοινώθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καταλονίας, ο Αργεντινός διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα ελέγχεται για φόρους που δεν έχει πληρώσει ύψους 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Ο έλεγχος αυτός αφορά μόνο τα οικονομικά έτη του 2011 και του 2012.



Ο 31χρονος σταρ παραδέχτηκε σήμερα την ενοχή του και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει τα οφειλόμενα ποσά και τα πρόστιμα για να

λήξει το θέμα και η εις βάρος του δίωξη. Να σημειώσουμε πως ο Μασεράνο, που εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ τον Αύγουστο του 2010, κατηγορείται πως απέκρυψε 587,822 ευρώ το 2011 και 968,907 το 2012.

Πρόσφατα κατηγορήθηκε και ο Νεϊμάρ για τους ίδιους λόγους, αλλά από τις βραζιλιάνικες οικονομικές αρχές, καθώς η έδρα της εταιρείας που έχει δημιουργήσει για να διαχειρίζεται τα δικαιώματά του δεν βρίσκεται στην Ισπανία, αλλά στη Βραζιλία, αφού ως ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής εμφανίζεται ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου. Επίσης ανάλογες κατηγορίες είχε αντιμετωπίσει και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα