Πάτησε την Μίλαν, βήμα τελικού η Ίντερ!

Η Ίντερ διέλυσε την Μίλαν σε αγωνιστικό επίπεδο, παρότι επικράτησε μόλις με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League και το κόκκινο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Θέλει να «κλέψει» παίκτη από την Ρεάλ!Έγραψε ιστορία, παίζει με Ολυμπιακό στο Final Four!

Τα γκολ των Έντιν Τζέκο και Χένρικ Μικίταριαν στα πρώτα ένδεκα λεπτά και οι μεγάλες ευκαιρίες για νέα τέρματα έδωσαν

απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης στους "νερατζούρι" απέναντι στους "ροσονέρι", που έχουν μόλις έξι μέρες μπροστά τους για να συνέλθουν.

Ο Στεφάνο Πιόλι είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Ραφαέλ Λεάο και επέλεξε τον Αλέξις Σαλεμάκερς στην θέση του Πορτογάλου. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε ελεύθερη επιλογή για την δική του επίθεση και προτίμησε τον Έντιν Τζέκο δίπλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Βόσνιο να τον δικαιώνει μέσα σε 8 λεπτά.

Σε ένα κόρνερ από αριστερά, νίκησε κατά κράτος τον Ντάβιντε Καλάμπρια και με σουτ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα κι ενώ η Μίλαν δεν αντιδρούσε, ο Μικίταριαν στην κόντρα βρήκε τεράστιο κενό στην άμυνα κι έγραψε το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους "ροσονέρι", λίγα λεπτά αργότερα η Ίντερ είχε τριπλή ευκαιρία, με δοκάρι του Χακάν Τσαλχάνογλου, σουτ του Μικίταριαν που απέκρουσε ο Μάικ Μενιάν και άστοχο ριμπάουντ του Νικολό Μπαρέλα.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σε αυτήν τη φάση αλλά συνέχισε, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ισμαέλ Μπενασέρ, που έδωσε τη θέση του στον Ζούνιορ Μεσίας μόλις στο 18' με οίδημα στο γόνατο...

Διαβάστε τη συνέχεια στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα