Πεδίο μάχης το ΓΣΠ – «Τρύπες» στους ελέγχους

Ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του ημιχρόνου... και το ΓΣΠ μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Οπαδοί της Καρμιώτισσας και του ΑΠΟΕΛ συγκρούονται στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.

Η βία κλιμακώνεται όταν 34χρονος Ιρανός φέρεται να πηδά από το θεωρείο, στην κερκίδα των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ και να προτάσσει μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών.

«Η

αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντόπισε ένα άτομο το οποίο είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο μαχαίρι. Τα μέλη μας επενέβησαν και πήγαν στην κερκίδα», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Ακολούθησε κυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, που τελικά έγινε κατορθωτή στα αποχωρητήρια.

«Από έρευνες εντοπίστηκε ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα δεύτερο εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων», ανέφερε ο κ. Αντρέου.

Ο Ιρανός, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αποτελεί μέλος της συνοδείας του επενδυτή και Προέδρου της ομάδας της Καρμιώτισσας.

Ο άνδρας συνελήφθη, ωστόσο το θρίλερ συνεχίστηκε.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ο Ιρανός, διαμένει παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησής του για 4 μέρες».

Σε έρευνα για το περιστατικό θα προχωρήσει και ο ΑΠΟΕΛ. «Σε σχέση με το χθεσινό περιστατικό όταν άτομο ανέσυρε μαχαίρι, απειλώντας την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, οφείλουμε να συγχαρούμε τους επιτηρητές σταδίου και την αστυνομία. Ενήργησαν άμεσα σε μια απονενοημένη ενέργεια ενός επικίνδυνου ατόμου, που δεν έχει καμία δουλειά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».
 
Το ΣΙΓΜΑ, επικοινώνησε και με το σωματείο ''Καρμιώτισσα FC''.

«Το ποδοσφαιρικό σωματείο Καρμιώτισσα FC δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στο ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ- Καρμιώτισσας'», αναφέρθηκε.

Ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε ο Ιρανός να εισέλθει στο γήπεδο και να περάσει τους ελέγχους, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι.

« Την ευθύνη για την κατοχή κάρτας φιλάθλου, που ο άνδρας δεν ήταν κατείχε, αλλά και για τους άλλους ελέγχους φέρουν οι επιτηρητές και ο Υπεύθυνος ασφαλείας του σταδίου», είπε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Επιβεβαιώνει δε τις ανησυχίες που εξέφρασε στο ''ΣΙΓΜΑ'', ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, για το διάτρητο σύστημα ασφαλείας και τους οπαδούς, που ξεγελούν τα συστήματα ελέγχου για τις κάρτες φιλάθλου.

Την ίδια ώρα, οι έλεγχοι στις αντιπροσωπείες των φιλοξενούμενων ομάδων είναι πιο διακριτικοί από ό,τι στους φιλάθλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα