Πελέ: Κρίσιμες ώρες - Κατάκοιτος σε νέο βίντεο, πλάι του η οικογένειά του

 «Συνεχίζουμε εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Μια ακόμη νύχτα μαζί».

Μ' αυτά τα λόγια, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μία από τις κόρες του Πελέ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο, όπου βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου μήνα, με εκείνη να τον αγκαλιάζει.

Καθώς φαίνεται, οι ώρες για τον Βραζιλιάνο «μύθο» του ποδοσφαίρου, που έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο, είναι και πάλι κρίσιμες, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Χθες, βράδυ Παρασκευής, η οικογένεια του Πελέ

ανέβασε στα social media και ένα βίντεο που τον δείχνει σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, εμφανώς καταβεβλημένο, να επικοινωνεί μέσω κινητού τηλεφώνου με συγγενείς και φίλους του. Κάποια μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι φαίνεται σαν να τους αποχαιρετάει.

Pelé, the King of soccer, saying goodbye to his relatives and friends. Waiting for the final hour Stunning images !! Movements continue around Vila Belmiro, which awaits the star for his last move. pic.twitter.com/uLiIQ22u1e

— Isto Não É Podcast (@IstoNaoEPodCast) December 24, 2022

Η Κέλι Νασιμέντο ουσιαστικά έχει αναλάβει το έργο της ενημέρωσης του κόσμου για την πορεία της υγείας του πατέρα της κι ήταν αυτή η οποία αποκάλυψε πως ο «βασιλιάς» θα περάσει τις γιορτές στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πελέ παλεύει την τελευταία με τον καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν στις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό πως η παραμονή του κρίθηκε απαραίτητη καθώς χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα για να αντιμετωπιστεί η νεφρική ανεπάρκεια και η καρδιακή λειτουργία».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα