Πελεγκρίνι: «Πάντα ήθελα να προπονήσω στην Ιταλία»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια ιταλική ομάδα άφησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μιλώντας ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη.

Ο Χιλιανός τεχνικός έχει οδηγήσει τους «πολίτες» στα ημιτελικά του Champions League και σήμερα (4/5, 21:45) θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των «μερένχες» ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου περιμένει ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, ο Πελεγκρίνι θα αποχωρήσει

από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον διαδέχεται στον πάγκο. Κι όπως είναι φυσικό, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πριν λίγες μέρες, η «Gazzetta dello Sport» υποστήριξε πως η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση του Χιλιανού προπονητή, καθώς ο Κρίστιαν Μπρόκι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Ο ίδιος ο Πελεγκρίνι πάντως δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει μία ομάδα της Serie Α, δηλώνοντας «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελα να προπονήσω ομάδα της Serie A. Αλλά τώρα, έχω ένα άλλο πρότζεκτ, το οποίο είναι να πάω στο Μιλάνο (σ.σ. ο τελικός διεξάγεται εκεί) και να κατακτήσω το Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα