Περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού και απαγωγής

Περίεργη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού για κακοποίηση και απαγωγή νεαρού προσώπου. Πέντε νεαροί μετέβησαν στην αστυνομία και ανέφεραν ότι τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έγιναν μάρτυρες κακοποίησης και απαγωγής άγνωστου τους άνδρα, ο οποίος ωστόσο δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην αστυνομία, την ώρα που επέστρεφαν πεζοί στα σπίτια τους από νυχτερινή έξοδο, είδαν δύο άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 με 30 ετών, ισχυρής σωματικής διάπλασης, να επιτίθενται σε τρίτο άνδρα και να κτυπούν το κεφάλι του σε ανεμοθώρακα σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, όταν οι δράστες,

που μιλούσαν στην κυπριακή διάλεκτο, κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τους νεαρούς, έβαλαν το θύμα τους σε σαλούν όχημα άσπρου χρώματος και εξαφανίστηκαν.

Το πιο περίεργο είναι, πως αν και οι μαρτυρίες των νεαρών επιβεβαιώθηκαν από τα ευρήματα της αστυνομίας στη σκηνή, καθώς εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και ο θρυμματισμένος ανεμοθώρακας αυτοκινήτου, εντούτοις οι έρευνες σε νοσοκομεία και κλινικές δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία για ελλείπον πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα