Πέτεφ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τους διαιτητές»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάϊλο Πέτεφ μίλησε και για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι και αυτός έχει μερίδιο ευθύνης για την ήττα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις του:
«Πριν αρχίσω θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Αυγουστή για την καλή δουλειά που κάνει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να δώσουμε καλή τελική πάσα. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε ένα παιδικό τέρμα από μια φάση στην οποία ο Απόλλωνας σκόραρε από δικό μας λάθος. Ήθελα να ήμασταν πιο επιθετικοί

στο δεύτερο. Σε κάποιες στιγμές το πετύχαμε, σε κάποιες όχι. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε σήμερα. ΈΧΟΥΜΕ πολλή δουλειά να κάνουμε και πάρα πολλά πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας. Δεν νιώθω καλά γιατί χάσαμε. Οι παίκτες μας έδωσαν όλες τις δυνάμεις, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να μιλήσω για τους διαιτητές. Κάθε παιχνίδι βλέπω κάποια λάθη που φαίνεται ότι υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι δική μας δουλειά ποιος θα τους τιμωρήσει. Δεν θέλω να πω ότι δεν έχω ευθύνη για την ήττα. Άλλο η διαιτησία, άλλο η δουλειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα