Πετεβίνος για όλα!

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος. Πέραν από τον αγώνα με την Ομόνοια που ακολουθεί, αλλά και τον προγραμματισμό με τον οποίο ασχολείται ο Τέτι, τόνισε πως θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η αγγλική Permier League για να γνωρίζουν στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο από ποιον γύρο θα αρχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

"Είναι

ιδιαίτερο το 7 στα 7. Πετύχαμε πολλά σε πολλούς τομείς, τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε επίπεδο διοργανώσεων. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε άμεσα να λειτουργεί και τίθενται άμεσα οι επόμενοι στόχοι. Κοιτάζουμε και επιδιώκουμε για το καλύτερο, αυτό θέλουμε να πράξουμε. Προηγούνται οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πρέπει να έχουμε μία έτοιμη ομάδα για να αντεπεξέλθει. Να κρατήσουμε και την επαγγελματική μας ισορροπία, θέλουμε να κλείσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά. Το ντέρμπι με την Ομόνοια θα έλεγα ότι είναι ελάχιστες οι φορές που σκέφτεσαι το βαθμολογικό. Είναι η ανάγκη κάλυψης του γοήτρου και αυτό δεν θα σταματήσει να υφίσταται. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε και την προϊστορία, καλύτερη επίδοση και ό,τι άλλο. Πάντα ψάχνουμε τα κίνητρα. Ο Γκέντσογλου παραμένει εκτός, για τον Καζού θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση. Θα υπάρχει διαχείριση και εν όψει τελικού.

Μετά τον αγώνα με την Ομόνοια, η ομάδα θα μεταφερθεί στο οίκημα του σωματείου στον εξώστη. Η επίσημη απονομή θα γίνει στον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου και εκεί θα δημιουργήσουμε μετά από το τέλος του αγώνα όμορφο τελετουργικό, με θέμα τα 7 σερί πρωταθλήματα. Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, είναι η φιέστα.

Πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα της Premier League, για να ξέρουμε από ποιον γύρο θα ξεκινήσουμε. Υπάρχει σε εκκρεμότητα η 4η θέση στην Αγγλία. Αν η Τότεναμ τερματίσει 4η, οι εξελίξεις θα είναι αλυσιδωτές, όσον αφορά στην αναρρίχηση κάποιων χωρών στα rankings της ΟΥΕΦΑ. Πρέπει να πω ότι η θέση του κατόχου του Τσάμπιονς, αφορά τις πρωταθλήτριες. Η θέση του κατόχου του Γιουρόπα αφορά τις μη πρωταθλητές. Αναλόγως αποτελέσματος θα μεταφερθούμε ένα γύρο. Δεν πρέπει η Τότεναμ να τερματίσει στην 4η θέση. Δεν έχει σχέση αν θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν γίνει αυτό, θα κερδίσουμε επιπλέον ξεκούραση και προετοιμασία, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δούμε πώς θα χειριστούμε τους διεθνείς, θα το δει ο προπονητής. Για να το πει ο πρόεδρος, κάτι θα γνωρίζει, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα διαμορφώνονται νέα δεδομένα. Το θέμα του β’ προκριματικού προέκυψε μόλις προχθές. Θα το δούμε.

Ο κ. Τέτι κινείται σε όλα τα μέτωπα, βλέπει ανανεώσεις και μεταγραφές. Δεν υπάρχει κάποια κατάληξη, είμαστε σε αναμονή. Με όλους τους ποδοσφαιριστές έγιναν συζητήσεις. Και στο θέμα ανανεώσεων και δανεικών. Υπάρχει η ανοιχτή γραμμή".

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο

Keywords
Τυχαία Θέματα