Πηλακούτας για ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, κόσμο και διαιτησία

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στην Ανόρθωση από την αντίδραση και τη νίκη επί της ΑΕΚ, που διατήρησε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Ομόνοια.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε για νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και την πίεση που είχε η ομάδα μετά και τη νίκη της Ομόνοιας, η οποία, όμως, εκ των υστέρων φάνηκε να λειτούργησε θετικά.

«Η νίκη της Ομόνοιας μας έβαλε επιπλέον πίεση, αλλά λειτούργησε

περισσότερο θετικά και το έδειξαν οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφόρα τους στο γήπεδα. Ήθελαν τη νίκη και την πήραν».

«Η ομάδα έδειξε για ακόμη μια φορά αντίδραση μετά από ήττα», συνέχεια ο κ. Πηλακούτας και πρόσθεσε «Μένουν ακόμη εννέα τελικοί που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας».

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας δήλωσε ότι η Ανόρθωση θα πάει για τη νίκη «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας μέσα στο ΓΣΠ, αλλά θα πάμε για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ και να τον θέσουμε εκτός διεκδίκησης του τίτλου».

Για τις πιθανές απουσίες που θα έχει η Ανόρθωση στο ντέρμπι: «Δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα αξιολογήσουμε ξανά το Δημήτρη Χριστοφή για να δούμε που βρίσκεται».

Στη συνέχεια ο κ. Πηλακούτας αναφέρθηκε στον κόσμο «Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί οι φίλοι μας και είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να παραμείνουν δίπλα μας», ενώ για τη διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή, του μοναδικού Κύπριου που ορίστηκε σε ντέρμπι στην πρεμιέρα των πλέι οφ, υπογράμμισε «Δεν απασχόλησε ο διαιτητής. Έγινε πολύς λόγος για το τίποτα πριν το παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε προσεχτικοί στις δηλώσεις μας».

Καταλήγοντας και μετά από σχετική ερώτηση αν η Ανόρθωση θα ζητήσει περισσότερα εισιτήρια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο κ. Πηλακούτας τόνισε ότι θα προσεχώς θα προκύψει ανακοίνωση. 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα