Πηλακούτας για Λαβόρδε: "Ούτε συμφωνία, ούτε εισιτήρια"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή νίκη επί της Λάτσι και τόνισε ότι δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία με τον Λαβόρδε.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τη Λάτσι: "Μετά από πέντε χρόνια επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Το ιδανικό σενάριο ήταν να κερδίσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ. Ο αντίπαλος μας κατάφερε να πάρει προβάδισμα και έβαλε πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πίεση και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Μπορούσαμε

να είχαμε καλύτερη απόδοση. Να μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι, χωρίς τον κόσμο και με απουσία πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.
Πρέπει να μετουσιώσουμε σε πράξη ότι είμαστε καλύτεροι από την Λάτσι. Στόχος είναι να πάρουμε δεύτερη νίκη, αφού αυτό είναι εφικτό βάση της ποιότητας των δυο ομάδων. Δεν υπάρχει ομάδα που μπορείς να κερδίσεις εύκολα αν δεν είσαι καλός στο γήπεδο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες.".

Για Μπέκα: Δείχνει να ενσωματώνεται στην ομάδα, όμως χρειάζεται ακόμα κάποια παιχνίδια.
Είναι κρίμα να δίνουμε παιχνίδια σε άδειο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο κόσμος θα έβαζε πίεση στον αντίπαλο, όμως πρέπει να ζήσουμε με αυτό.

Για Λαβόρδε: Ούτε συμφωνία υπήρξε, ούτε έχουν κοπεί εισιτήρια για τον Λαβόρδε. Όταν θα υπάρχει συμφωνία τότε θα το ανακοινώσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα