Πλώρη για βουλευτικές εκλογές έβαλε η Αλληλεγγύη

Σε αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών προέβη το κίνημα Αλληλεγγύη, σε συνεδρία της Πολικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, το Κίνημα εξέρχεται από την εκλογική αναμέτρηση ενδυναμωμένο και ενισχυμένο και πλέον φουλάρει μηχανές εν όψει των βουλευτικών του 2021.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλληλεγγύη σε χθεσινή του συνεδρία αξιολόγησε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Η Πολιτική Επιτροπή ομόφωνα κατέληξε

στη θέση ότι το Κίνημα τήρησε με εντιμότητα και ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της συμφωνίας για την συνεργασία με το Δημοκρατικό Κόμμα, ενώ τα μέλη μας εργάστηκαν με πάθος και αυταπάρνηση προς τον κοινό στόχο, επιτυγχάνοντας τη μεγίστη δυνατή συσπείρωση του Κινήματος.

Το Κίνημα εξέρχεται από την εκλογική αναμέτρηση ενδυναμωμένο και ενισχυμένο, με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στην κατάταξη των υποψηφίων του κοινού ψηφοδελτίου, από την υποψήφια και Πρόεδρο του Κινήματος Δρα Ελένη Θεοχάρους.

Το Κίνημα με την ευκαιρία αυτή εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους στήριξαν την υποψηφιότητα της Προέδρου.

Η Αλληλεγγύη διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Για την Πολιτική Επιτροπή εκείνο που πρωτεύει τώρα είναι η ενίσχυση των δυνάμεων του Κινήματος Αλληλεγγύη ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2021, και για το σκοπό αυτό όλα τα όργανα και τα μέλη του Κινήματος τίθενται σε εγρήγορση".

Keywords
Τυχαία Θέματα