«Πόλεμος» δηλώσεων και ανακοινώσεων ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ για πολιτογραφήσεις

«Πόλεμο» μεταξύ του κυβερνών κόμματος (ΔΗΣΥ) και του Δημοκρατικού Κόμματος, η ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τις πολιτογραφήσεις.

Σε δηλώσεις του νωρίς το πρωί του Σαββάτου(10/04) ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος,  δήλωσε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον ΔΗΣΥ: Συμφωνεί ο ΔΗΣΥ ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίζει να αγνοεί τους κανονισμούς που και ο ίδιος ο ΔΗΣΥ είχε ψηφίσει;

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ:Συμφωνεί ο ΔΗΣΥ ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίζει

να αγνοεί κανονισμούς

Η απάντηση ΔΗΣΥ δεν άργησε να έρθει. Σε ανακοίνωσή του απαντά στις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου χαρακτηρίζοντας τις σημερινές δηλώσεις προέδρου ΔΗΚΟ και Ελεγκτικής Υπηρεσίας ως ένα νέο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο γενικός ελεγκτής πασαδόρος του Νικόλα Παπαδόπουλου».

«Βλέπουμε το προκλητικό κλείσιμο των ματιών και των δυο στις γνωματεύσεις των Γενικών Εισαγγελέων αλλά και τον συγχρονισμό και συντονισμό τους  ως προς τις ανακοινώσεις και τις εκθέσεις τους», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΣΥ σε ΓΕ&ΔΗΚΟ: Νέο επεισόδιο της σειράς «Ο ΓΕ πασαδόρος του Ν.Παπαδόπουλου»

Σε απάντηση στο ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ αναφέρει : Η συγκάλυψη που παρέχει ο ΔΗΣΥ στην κυβέρνηση της διαφθοράς, έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και υποκρισίας.

Η κυβέρνηση και το κόμμα που προκλητικά αγνοούν τους κανονισμούς της Βουλής για να συνεχίσουν να εκδίδουν χρυσά διαβατήρια σε πελάτες τους, είναι οι τελευταία που δικαιούνται να επικρίνουν.

Αναστασιάδης, κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, αντί να απολογούνται στον Κυπριακό λαό για τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα, επιτίθενται στην Ελεγκτική Υπηρεσία που τα αποκάλυψε και στο Δημοκρατικό Κόμμα που τα καταγγέλλει.  Ντροπή.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανταπάντησε μέσω νέας ανακοίνωσή του στο ΔΗΚΟ στην οποία αναφέρει:Οι «νοικοκύρηδες» του ΔΗΚΟ, είναι οι δικηγόροι του Μιλόσεβιτς, οι δικηγόροι της Λαϊκής που χρεοκόπησε την χώρα, οι δικηγόροι των χαμένων ταμείων πρόνοιας, οι δικηγόροι του Συνεργατισμού που επωφελήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, οι δικηγόροι με τις δεκάδες αιτήσεις πολιτογραφήσεων και αυτοί που διαφήμιζαν ότι μπορούσαν να εξασφαλίσουν κυπριακή υπηκοότητα μόνο με 900 χιλιάδες ευρώ, οι δικηγόροι που κατά παραγγελία έδωσαν γνωμάτευση για μονιμοποίηση του μαέστρου της κρατικής ορχήστρας, μετέπειτα αριστίνδην υποψήφιο του ΔΗΚΟ.

Στο πιο βαθύ πολιτικό κατεστημένο του τόπου από το 1960 ως και σήμερα, δεν ταιριάζει ο ρόλος του δασκάλου μέσα από τοξικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: 

KE: Οποιοσδήποτε στην ΕΥ θέλει να συμμετέχει σε εκλογές, ας το πράξει ευθέως

Keywords
Τυχαία Θέματα