«Πολύ καλή η ΑΕΚ, καλύτεροι εμείς»

Την άποψη πως η ομάδα τους είναι καλύτερη από την ΑΕΚ κι είναι σε θέση να την κερδίσουν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση εξέφρασαν ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Αντόνι Ζντράφκοφ κι ο αρχηγός της, Σβέτοσλαφ Ντιάκοφ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22:00) στη Βουλγαρία.

«Φυσικά και ναι. Χάσαμε την ευκαιρία στην Ελβετία και στην Κύπρο να πάρουμε αυτό που μας ανήκε. Αναγνωρίζουμε όμως τα λάθη που κάναμε και που μας έβγαλαν εκτός

δρόμου», μας ανέφερε ο προπονητής της ομάδας.

Σχετικά με την ΑΕΚ και το κατά πόσο θεωρεί πως η Λουντογκόρετς είναι το φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση, απάντησε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Όμως, πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι κι αν στο γήπεδο δείξουμε στο μέγιστο τις δυνατότητές μας, θα κερδίσουμε».

Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας, Σβέτοσλαφ Ντιάκοφ τόνισε: "Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή στο Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Ο αντίπαλος έχει παρόμοιο στιλ με εμάς, του αρέσει να κρατάει την μπάλα. Αν πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα