Πολυβόλο η Άλκμααρ πριν τον ΠΑΣ!

Η Άλκμααρ διέλυσε με 3-0 την πολύ ισχυρή Χέρτα Βερολίνου στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την αρχή ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ υψηλός. Σιγά - σιγά στα Γιάννενα θα πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι το εμπόδιο της Άλκμααρ δεν έχει καμία σχέση με αυτό της νορβηγικής Οντ.

Η προσεχής αντίπαλος των Ηπειρωτών στην δική του πρόβα τζενεράλε για το πρώτο

ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League διέλυσε με 3-0 την Χέρτα Βερολίνου (7η στην περσινή Bundesliga) κι έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Εκπληκτική εμφάνιση από τους Χένρικσεν και Βέγκχορστ που πραγματικά έκαναν ότι ήθελαν την γερμανική άμυνα. Ο σχεδόν δίμετρος Ολλανδός φορ Βούτ Βέγκχορστ σκόραρε δύο φορές (37’, 54’), ο Νορβηγός αρχηγός έκανε κι αυτός το κομμάτι του (41’, 2-0) και οι Ολλανδοί έδωσαν μία πολύ πειστική παράσταση μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε ένα αντίπαλο που αγωνιζόταν από το 56ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σταρκ.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννενα αγωνίστηκε με τους: Ρότσετ, Φαν Είντεν, Φλάαρ, Χαπ, Γιαχανμπαχς, Φαν Όφερεεμ, Βέγκχορστ, Χένρικσεν, Ντος Σάντος, Λούκασεν, Βάουτενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα