«Πονοκέφαλος» οι εκδρομές μαθητών στην Κακοπετριά

Σε επιφυλακή τελεί η Αστυνομία, σχετικά με δεκάδες καταγγελίες από κατοίκους της Κακοπετριάς, που κάνουν λόγο για έντονη οχληρία και βανδαλισμούς κατά τα Σαββατοκυρίακα, που συνηθίζουν οι μαθητές να οργανώνουν εκδρομές σε καταλύματα της περιοχής.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, κύπριοι μαθητές οργανώνουν οι ίδιοι διήμερες εκδρομές στην περιοχή της Κακοπετριάς. Φαινόμενο που αναμένεται να πάρει περαιτέρω διαστάσεις τις επόμενες μέρες, καθότι περίοδος εορτών.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας,Ανδρέα Αγγελίδη, κατά την περίοδο 2015 – 2016, προέκυψαν

οι πιο κάτω υποθέσεις που αφορούσαν μαθητές:

*Τρεις υποθέσεις κακόβουλης ζημιάς (χρήση spray)
*Δύο υποθέσεις σωματικής βλάβης
*17 καταγγελίες για κάπνισμα και είσοδο ανηλίκων σε νυχτερινό κέντρα
*Εννιά καταγγελίες για πώληση αλκοολούχων ποτών χωρίς άδεια
*Τρεις υποθέσεις ναρκωτικών, δύο που αφορούσαν κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και μία περίπτωση που αφορούσε κατοχή με σκοπό την προμήθεια.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης στο Sigmalive, η Αστυνομία δηλώνει παρούσα στην περιοχή, ενώ να σημειωθεί ότι υπάρχει στενή συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, των τοπικών Αρχών, των ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και εκπροσώπων των μαθητών.

Μάλιστα γίνεται και ο ανάλογος έλεγχος στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές στην Κακοπετριά.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, που αναμένεται μεγάλος αριθμός μαθητών στην περιοχή, αν χρειαστεί να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από άλλα τμήματα της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα