«Πράσινη» εκδήλωση για τη συνεργασία Parimatch & Άρη Λεμεσού!

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τον Άρη Λεμεσού και την διεθνή στοιχηματική εταιρεία Parimatch. Οι δύο εταιρείες επέλεξαν αντί της κλασσικής δημοσιογραφικής διάσκεψης να διοργανώσουν εκδήλωση καθαρισμού με τη συνεισφορά της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Save Your Hood”. 

Με τη δράση αυτή έστειλαν ηχηρό μήνυμα για σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος με σκοπό την ευαισθητοποίηση

του ευρύτερου κοινού για την μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεμεσού, υπάλληλοι της εταιρείας Αρης, υπάλληλοι της εταιρείας Parimatch καθώς και εθελοντές της ομάδας “Save Your Hood”.

Η ενημέρωση

Η Parimatch, η διεθνής τεχνολογική στοιχηματική εταιρεία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Λεμεσού και τίμησαν τη συνεργασία τους με μια διαφορετική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στον παραλιακό της Λεμεσού.

Η Parimatch είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τον φιλόδοξο Άρη Λεμεσού και προσδοκεί αυτή να είναι η αρχή για μια λαμπρή πορεία της ομάδας και μια μακρά εποικοδομητική συνεργασία. Οι δύο πλευρές έφτασαν πρόσφατα σε συμφωνία και έτσι τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η κορυφαία διεθνής εταιρεία διαδικτυακών στοιχημάτων θα αποτελεί τον Μέγα Χορηγό του Άρη Λεμεσού.

Η Parimatch πιστεύει στο νέο ξεκίνημα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” και αναμένει πως μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά! Η ομάδα του Άρη έχει θέσει πλέον πολύ ψηλά τον πήχη, κάτι που ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Parimatch.

Ακολουθούν δηλώσεις του Στέλιου Ελευθερίου, CEO της Parimatch, καθώς και του Προέδρου της Εταιρείας του Άρη, Vladimir Federov και του CEO του Άρη, Svyatoslav Podorozhnyy.

Στις δηλώσεις του ο Στέλιος Ελευθερίου, CEO της Parimatch Cyprus δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που αποτελούμε το Μέγα Χορηγό του Άρη Λεμεσού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ιδιαίτερα σε αυτό το ξεκίνημα της νέας εποχής στον Άρη. Ο Άρης, είναι μια ομάδα με αγωνιστικό πνεύμα, με σπουδαία εξέλιξη, ηχηρές μεταγραφές και έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους. Στόχους που είμαστε σίγουροι πως θα τους πετύχει!

Φέτος, επανήλθε στην πρώτη κατηγορία έχοντας φιλοδοξίες, μεγάλη αποφασιστικότητα και στοχεύει στην κατάκτηση νέων στόχων, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα με το πάθος που έχει η Parimatch. Οι αρετές που διέπουν τον Άρη Λεμεσού είμαστε σίγουροι πως θα τον εδραιώσουν στο κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα μας δικαιώσει για την επιλογή μας. Ως εταιρεία που μας αρέσει να στηρίζουμε τις νέες και ελπιδοφόρες προσπάθειες, είμαστε κάτι περισσότερο από περήφανοι για αυτή τη συνεργασία. 

Ακόμη ένας λόγος για τη συνεργασία μας με τον Άρη είναι ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες και μαζί θα υλοποιήσουμε πολλές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για να στηρίξουμε την κοινωνία, τον αθλητισμό και το περιβάλλον μέσω των κοινωφελών ιδρυμάτων μας, Parimatch Foundation και Aris Foundation. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Άρη Λεμεσού για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που έχουμε. Εύχομαι καλή, παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά στην ομάδα του  Άρη!”

Με τη σειρά του ο Vladimir Federov, Πρόεδρος Άρη Λεμεσού δήλωσε: ‘’Θα ήθελα να καλωσορίσω την Parimatch στη μεγάλη οικογένεια της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ όπου θα είναι ο μέγας χορηγός μας.

Με μεγάλη χαρά το λογότυπο της εταιρείας θα συντροφεύει την επίσημη μας φανέλα στους επίσημους αγώνες στην Κύπρο. Επιπλέον, αυτή η συνεργασία θα ταιριάζει απόλυτα με τους στόχους που θέσαμε για τη νέα εποχή του ΑΡΗ που, τόσο περήφανα, ξεκινήσαμε φέτος.

Η Parimatch είναι πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα όπου δραστηριοποιείται αφού αυτό είναι αποτέλεσμα του επαγγελματισμού και των στόχων που θέτει ως εταιρεία και τους επιτυγχάνει και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο ως ΑΡΗΣ λειτουργούμε πάνω σε γερά θεμέλια και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων μας.

Επίσης, η ίδρυση του Aris Foundation που θα αναδείξει το κοινωνικό έργο της ομάδας μας βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, θα βρει άμεσα συνεργάτη το Parimatch Foundation και μαζί θα έχουν μια κοινή ανθρωπιστική πορεία όπου στόχος θα είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται πραγματική υποστήριξη καθώς ο ΑΡΗΣ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Όλα αυτά ταιριάζουν με τη φιλοσοφία και το όραμά μας και είμαστε σίγουροι εδώ στον ΑΡΗ ότι με την Parimatch θα μεγαλώσουμε μαζί εκπληρώνοντας τους κοινούς μας στόχους.

Σας ευχαριστώ και πάλι και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καταπληκτική συνεργασία.’’

Ο Svyatoslav Podorozhnyy, CEO του Άρη τόνισε τα ακόλουθα:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω την Parimatch στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ. Η μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος στον ΑΡΗ για ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, μας οδήγησε στο σημείο ότι μετά από 3 μήνες σκληρής δουλειάς σε θέματα υποδομής και σε μεταγραφές μεγάλων ποδοσφαιριστών από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φτάσαμε σε ένα πολύ καλό επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό σίγουρα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την οικονομική βοήθεια και υποστήριξη από τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, την εταιρεία Parimatch. Μια επιτυχημένη εταιρεία που έχει κοινούς στόχους με τον ΑΡΗ αφού εκτός από τη συνεχή ανοδική πορεία που παρουσιάζει, έχει υπό τη σκέπη της το Parimatch Foundation το οποίο, όπως ανέφερε και ο κ. FEDOROV προηγουμένως, οι στόχοι μας σε αυτόν τον τομέα είναι κοινοί.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε το λογότυπο Parimatch σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις μας και είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν πολλές επιτυχίες καθώς η άριστη μεταξύ μας συνεργασία θα έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Σας υποσχόμαστε ότι όλοι θα ανταποκριθούμε και ότι θα προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο σε όλους τους τομείς την εταιρεία σας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε».
We are Aris! We are Parimatch!



Σχετικά με την Parimatch
 
Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, και τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ουκρανία, στην Κύπρο, στην Αρμενία και στη Λευκορωσία.
 
H Parimatch λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, την οποία απολαμβάνουν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους.
 
Η Parimatch είναι ο συνεργάτης των κορυφαίων πρωταθλημάτων και ομάδων ποδοσφαίρου στον κόσμο όπως η Chelsea, η Juventus, η FC Leicester City και FC Everton. Η Parimatch τη σεζόν 2021/2022 στην Κύπρο είναι χορηγός της ΑΕΛ, του Άρη, της Σαλαμίνας και της Ε.Ν.Π. Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα www.parimatch.com.cy.

Σχετικά με τον Άρη Λεμεσού

Πριν από 91 χρόνια, μια μεγάλη ομάδα νέων επιστημόνων της Λεμεσού με έντονη συμμετοχή στον πολιτισμό και τον αθλητισμό ένιωσαν την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα σύλλογο μέσω του οποίου θα μπορούσαν ταυτόχρονα να προωθήσουν τον αθλητισμό, τη μουσική και την εκπαίδευση των νέων στη Λεμεσό. Έτσι, το 1930, ίδρυσαν το εκπαιδευτικό αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ Λεμεσού. Σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, κατάφεραν να δημιουργήσουν τη χορωδία του ΑΡΗ, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχοντας σπουδαίους δασκάλους / μαέστρους όπως ο αείμνηστος Σόλωνας Μιχαηλίδης και ο Μαρίνος Μιτέλλα.
 
Δημιουργήσαμε τη θεατρική σκηνή σε μια εποχή που το θέατρο ήταν ακόμα στην Κύπρο σε ερασιτεχνική μορφή και, τέλος, δημιουργήσαμε αθλητικά τμήματα με εξέχον ποδόσφαιρο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ΑΡΗΣ ήταν ένας από τους ιδρυτικούς συλλόγους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ο μόνος σύλλογος στην Κύπρο που δεν χειραγωγήθηκε ή ταυτίστηκε με αντιπαραθέσεις και κομματικά συμφέροντα. Μεγάλα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου έχουν γίνει άνδρες μέσω της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, καθώς και μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που φορώντας τη φανέλα του συλλόγου μας. Το γεγονός ότι η ομάδα ήταν πολύ κοντά για να παίξει στην Ευρώπη με τους Κισσονέργη, Μακρίδη, Καρέκλα, Παπακώστα, Παρασκευά και άλλους καθώς και την ομάδα του τελικού κυπέλλου το 1989 με τον Πανίκο Χατζηλοΐζου, τα αδέλφια Μάριο και Τέλη Τσίγκη, Αντώνη Λάμπρου αλλιώς Πάκκο, Χριστοφή, Λούη Λοίζου, Κέννι, Ντέσιεβ και άλλοι επίσης όπως και το πιο μεγάλο όνομα που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΡΗ ο Όλεγκ Μπλαχίν.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα