Πρώην Υπουργοί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συμφωνούν και τα «χώνουν»

Μπορεί να ανήκουν σε δυο διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, ωστόσο, υπηρέτησαν στο ίδιο πόστο και σήμερα συμφωνούν και τα χώνουν.

Ο λόγος, για τους πρώην Υπουργούς Υγείας, Σταύρο Μαλά και Γιώργο Παμπορίδη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Υπουργός Υγείας και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς έγραψε στο twitter: «Το ΓΕΣΥ δεν κινδυνεύει να καταρρεύσει από μια κακή αρχή αλλά κινδυνεύει από πολιτικούς που ποτέ δεν ήθελαν την εφαρμογή του».

Με τον τέως υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη να επικροτεί την τοποθέτηση αυτή

του κ. Μαλά με ένα «like» και να προχωρεί ένα βήμα πάρα πέρα γράφοντας: «Συμφωνώ. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτοί οι πολιτικοί που είναι καταδικασμένοι να φανερωθούν πλέον, κινδυνεύουν πολύ περισσότερο».

Και τον Μαλά να ανταπαντά: «Έχουν φανερωθεί προ πολλού. Το πρόβλημα είναι ότι επιβιώνουν. Διότι εκείνοι που πάντοτε πίστευαν στην εφαρμογή του ΓΕΣΥ είναι μονίμως "τατσωμένοι"...»

«Ίσως η μεγαλύτερη και γλυκύτερη “τάτσα” που θα κουβαλώ ως παράσημο εγώ στο στήθος μου. Αυτοί ας φορέσουν τα δικά τους «παράσημα»...», έγραψε ο Παμπορίδης.

Το ΓΕΣΥ δεν κινδυνεύει να καταρρεύσει από μια κακή αρχή αλλά κινδυνεύει από πολιτικούς που ποτέ δεν ήθελαν την εφαρμογή του.

— Stavros Malas (@StavrosMalasCY) May 29, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα