Προσωρινή διακοπή της συνάντησης με τους θεσμούς

Διακόπηκαν στις 17:30 σήμερα, Δευτέρα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, και του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και των κλιμακίων των θεσμών, που διεξάγονται από το πρωί στο ξενοδοχείο Χίλτον των Αθηνών.

Οι δύο υπουργοί μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,

με θέμα τα λεγόμενα «αγκάθια» της συμφωνίας, (ιδιωτικοποιήσεις, κόκκινα δάνεια, κλπ), ενώ αργότερα θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο για να συνεχίσουν τις συνομιλίες, για όση ώρα χρειαστεί.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση των δύο υπουργών, κυβερνητική πηγή σημείωνε πως "έχουμε κλείσει μεγάλο μέρος του κειμένου, υπάρχουν όμως κάποιες εκκρεμότητες, όπως το νέο ταμείων των 50 δισ. και τα κόκκινα δάνεια”, εννοώντας ότι σε αυτή τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα ληφθούν αποφάσεις σε ανώτερο επίπεδο, ώστε «να αρθεί το προσωρινό αδιέξοδο στον διάλογο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα