Προτεραιότητα η ενίσχυση της κρατικής οντότητας της ΚΔ λέει ο Σιζόπουλος

Προτεραιότητα είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την κρατική οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Σιζόπουλος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, είπε ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει, «στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, την περαιτέρω αναβάθμιση τόσο του αξιόμαχου όσο και της αποτρεπτικής ισχύος

της ΕΦ για να μπορέσει να προστατεύσει την πατρίδα μας, σε μια κρίσιμη και επικίνδυνη εποχή, με τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας σε βάρος της».

Αναφέροντας ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία ιδρύθηκε και στεριώθηκε με αίμα και θυσίες ηρώων», ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να διαλυθεί», προσθέτοντας ότι «αυτό που είναι σήμερα προτεραιότητα τόσο του λαού όσο και της πολιτικής ηγεσίας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την κρατική οντότητα» της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της ΕΦ, στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, για την εξαιρετική σημερινή εμφάνιση στην παρέλαση με την ευκαιρία της 63ης επετείους της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα