Πρώτη γκέλα για Μ. Γιουνάιτεντ (vid)

Δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες απώλειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σόλσκιερ στραβοπάτησε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Γουλβς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και άφησε δυο βαθμούς στο «Μουλινέ». Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρσιάλ και έχασαν πέναλτι με τον Πογκμπά για το 1-2. Ισοφάρισε ο Ρούμπεν Νέβες. Το σημερινό ήταν το 4ο σερί παιχνίδι που οι "Λύκοι" έφυγαν από το γήπεδο χωρίς να ηττηθούν από την Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο και την κατοχή

που στο πρώτο 20λεπτο έφτασε στο 75'%, αλλά χωρίς καμία ουσία. Οι "μπέμπηδες" δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν και είχαν μόλις μία καλή φάση, αλλά ο Μαρσιάλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την σέντρα του Ράσφορντ. Το ματς συνέχισε χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες, με την Γουλβς να αμύνεται ιδανικά. Μια φάση όμως ήταν αρκετή για τους Κόκκινους να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού. Ο Ράσφορντ με υπέροχη ασίστ βρήκε τον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0. Ήταν το 50ο γκολ του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ κι έγινε ο 53ο παίκτης της που πετυχαίνει κάτι ανάλογο! Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αν ο Μαρσιάλ δεν πατούσε άθελά του τη μπάλα έξω από την περιοχή του Πατρίσιο.

Η εικόνα στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική! Ο Τραορέ πήρε θέση βασικού, η Γουλβς με ασφυκτικό πρέσινγκ έβαλε δύσκολα στην Γιουνάιτεντ και δικαιώθηκε. Στο 54', η κεφαλιά του Χιμένες σταμάτησε στο δοκάρι, όμως ένα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Μουτίνιο έστρωσε ιδανικά στον Νέβες και ο τελευταίος με ένα απίθανο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-1. Η Γουλβς έμεινε σε αυτό το αποτέλεσμα, οπισθοχώρησε και η Γιουνάιτεντ επεδίωξε να αλλάξει την κατάσταση. 'Ετσι, στο 67ο λεπτό κι έπειτα από μια άψογη συνεργασία Μαρσιάλ, Πογκμπά, ο Γάλλος κέρδισε πέναλτι. Ο διεθνής μέσος πήρε το «οk» από τον Ράσφορντ, ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Πατρίσιο με εξαιρετική επέμβαση κράτησε τον βαθμό.


Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (46' Τραορέ), Ντέντονκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (90' + 1' Κουτρόνε), Ζότα (86' Νέτο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα,  Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (89' Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (81' Μάτα), Ράσφορντ (89' Περέιρα), Μαρσιάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα